12 February 2010

aku tunggu mu di Pudu !!


(Jiwang pada tunang/isteri lebih baik dari jiwang pada makwe a.k.a awek )


Penantian itu satu penyiksaan . Macam perut kau lapar tahap gaban , tapi menu yang kau order tak sampai sampai untuk jangka masa 15 minit , mesti kau merapu meraban mencarut carut kan . Lagi bagus kalau , orang sebelah meja kau yang datang kemudian , tapi makanan dia sampai dahulu .

Tapi dalam kes aku lain . Tiada mengena dengan makanan .

Aku tunggu tunang aku yang dah hampir sebulan aku tak jumpa .

Kalau yang jiwang , mesti cakap "rindunyaaa!!" .. Tapi untuk orang yang tak berapa jiwang macam aku yang layan lagu dalam gerimis hanya cakap , "saya tak sabar nak jumpa awak !!"

Betul betul menunggu itu satu penyiksaan lagi lagi sebab rindu .

~ cau ~

2 comments:

nEd~Ya said...

sy rindu awk jugak!!

Obi Wan Kenobi said...

helo,jom join n visit blog komuniti bola sepak ni di http://fantasifutbol.blogspot.com