12 October 2010

Sibuk yang bukan buat buat






Sibuk yang bukan buat buat . Kenduri kahwin , tolong itu ini , tonton bola sepak , jadi manager , lawat kawan bersalin , naik bas , tonton wayang , merayau malam hari di Melaka, belajar NIS , update pair DSLAM dan macam macam lagi , sehingga blog terabai .

Tak lupa , satu lagi sebab , "Baru kahwin!" .

Bukan tipu tipu .

-cAu-

6 comments:

dihaDiha said...

wajah pengantin baru
bahagianyaaaaaaa aku nak nak kawin jugak! :)

Buza said...

:) ...Hahaha ...~ Bahagia biasala diha ....Kau bila lak ?

dihaDiha said...

buza, minta mel

Buza said...

rhedosia@gmail.com

Baidiha , aku mencari kau !

dihaDiha said...

buzar, dah add gtalk dah, approve k

Siti Sakinah Munirah said...

congrats..tak pernah tahu u dah kawen.tak jemput pun.xnak lah jemput u ke majlis kawen i mcm ni.haha..