12 August 2010

Tahun ini bujang , tahun depan belum tentu lagi !






Tahun terakhir puasa (inshallah) dalam “title” bujang . Orang dah kahwin kata , nikmat puasa bujang dengan puasa dah berkahwin lain rasanya . Part mana yang beza nikmatnya itu , tidak pulak aku pasti sebab aku belum kahwin .

Walau apapun , sekarang aku cuba menikmati puas puas nikmat yang aku lalui sekarang sementara sebagai bujang . Pergi bazaar sorang sorang kehulu kehilir yang last last tak beli apa sebab tak tahu nak beli apa , “pow” budak budak rumah yang kaya raya , dan tak lupa konon alim sementara , cuba habiskan tarawih di surau/masjid dan bukan di bilik macam tahun tahun lepas !!

-cAu-

3 comments:

Nazry Iskandar said...

hahaha. takkan last-last meggi celur je kot?

Buza said...

++ nak raya , rasa nya itu menu terbaek boss ..... hahaha

Anonymous said...

hello


great forum lots of lovely people just what i need


hopefully this is just what im looking for, looks like i have a lot to read.